servis i odrzavanje CNC strojeva

LiM Elektronika je obrt koji se bavi industrijskom elektronikom, popravkom i održavanjem, modernizacijom i projektiranjem, izradom i vođenjem projekata u elektrotehničkom inženjerstvu na strojevima i uređajima koji osim elektronike mogu imati i pneumatske, hidrauličke, elektromotorne i druge dijelove.

Specijalizirani smo za alatne strojeve za obradu metala skidanjem strugotine proizvođača: PRVOMAJSKA I TRAUB. Osim ovih strojeva imamo višegodišnje iskustvo na strojevima drugih proizvođača npr.: MAHO, GILDERMEISTER, BURKARDT I WEBER, Hyundai-Kia, Romi i drugi.

Servisiramo i strojeve za erodiranje, strojeve za rezanje plazmom, strojeve za obradu drva, strojeve za zavarivanje, strojeve za obradu plastike i lijevanje.

Vršimo modernizaciju ugradnjom novih upravljanja i zamjenu starih upravljanja novima CNC upravljanjima, ugrađujemo nove elektromotorne pogone sa servo ili frekventnim regulatorima i ugrađujemo novu PLC logiku.

 

Prodajemo i otkupljujemo rabljene i remontirane alatne strojeve, te posredujemo i pomažemo kod prodaje ili kupnje. Imamo mogućnost ponuditi i dijelove alatnih strojeva kao što su: elektromotori, regulatori, upravljačke naprave, sklopovi za vreteništa, revolver glave, hidraulika, podmazivanje, ležajevi, amerikaneri i razne vrste softwarea.

 

Popravak vakumske peći za kaljenje:

 

Popravak erozimata:

 

Popravak portalnog stroja za zavarivarivanje EPP:

 

Popravak stroja TOS WHN 13:

 

Popravak djelova TRAUB MITSUBISHI:

 

Popravak portalne glodalice KONDIA:

 

Popravak stroja: